H εθελοντική ομάδα ασφαλείας του Komanetsi στηρίζει για 3η χρονιά το Run as One

ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 τον αγώνα δρόμου RUN AS ONE, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει, για άλλη μια χρονιά, Ημιμαραθώνιο Δρόμο, Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ. και Δρόμο 1χλμ. για παιδιά, αλλά και μεγάλους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» δημιουργήθηκε από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με σκοπό την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και της σημασίας της τακτικής άσκησης από την παιδική ηλικία. Στόχος του είναι να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά 9-12 χρόνων να επισκεφθούν ένα μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έτσι, όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση του RUN AS ONE διατίθενται για τους σκοπούς του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο υλοποιήθηκε επιτυχώς κατά τις σχολικές περιόδους 2016-17, 2017-18 και 2018-19 και πλέον μπαίνει στον τέταρτο χρόνο ζωής του. Συμμέτοχος στο πρόγραμμα είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να συμπληρώνουν και να υπογράφουν το ειδικό έντυπο συμμετοχής στο πρόγραμμα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

ΠΛΗΦΟΡΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των διαδρομών του RUN AS ONE θα γίνουν στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη. H βασική διαδρομή είναι μήκους 10,49χλμ. και θα επαναληφθεί δύο φορές από τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου (21,098χλμ.).

Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του Ημιμαραθωνίου και του Ατομικού Δρόμου 5χλμ, ενώ θα βραβευτούν και οι τρεις πρώτες εταιρείες του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως ακολούθως:

– Ημιμαραθώνιος: €20

– Ατομικός Δρόμος 5χλμ. & 1χλμ.: €12

– Εταιρικός Δρόμος 5χλμ.: €200/ εταιρεία (μέχρι 20 άτομα*)

* Για συμμετοχές πέραν των 20 ατόμων, το κόστος είναι €5 ανά επιπλέον άτομο.

Όλοι οι συμμετέχοντες 12 χρόνων και άνω, με την εγγραφή τους λαμβάνουν δωρεάν μια συλλεκτική φανέλα του αγώνα (με εξαίρεση τον εταιρικό αγώνα), προσωπικό αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο και chip χρονομέτρησης (με εξαίρεση τον Δρόμο 1χλμ).

Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν.

Τα παιδιά μεταξύ 4-12 ετώνπου λαμβάνουν μέρος στο 1K Fun Run τρέχουν δωρεάν. Στον δρόμο αυτό ο χρόνος δε μετράει, καθώς σημασία έχει η χαρά της συμμετοχής! Όλα τα παιδιά που τρέχουν στο 1K Fun Run θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής, καθώς και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. Τα παιδιά 4-8 ετών θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύονται από τον γονιό ή τον κηδεμόνα τους. 

Εγγραφές

Εγγραφές πλέον θα γίνονται μόνο την ημέρα του αγώνα, στο περίπτερο όπου θα στεγαστεί το Κέντρο Εγγραφών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς της Έγκωμης. Απαραίτητη προσέλευση μία ώρα πριν

Απαραίτητη προσέλευση μία ώρα πριν.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ «ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fun Park»

Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες με μουσική και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το μεσημέρι, με τον τερματισμό όλων των αγώνων. Η είσοδος στο Fun Park θα είναι δωρεάν για όλους!

Τους μικρούς μας φίλους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες όπως zumba, τοίχος αναρρίχησης, face painting, διατροφικά εργαστήρια καθώς και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό πάρκο.

Ambassadors και παρουσιαστές του φετινού RUN AS ONE θα είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Λούης Πατσαλίδης. Την εκδήλωση θα μεταδώσει ζωντανά ο ραδιοφωνικός σταθμός MIX FM παρέα με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς και DJs που θα παίζουν αγαπημένες μουσικές!

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

7:30 π.μ. | Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Συμβολή λεωφόρων Γρίβα Διγενή & 28ης Οκτωβρίου, Συμβολή λεωφόρων Γρίβα Διγενή & Προδρόμου, Συμβολή λεωφόρων Γρίβα Διγενή & Αγίου Προκοπίου, Συμβολή της Αρχαγγέλου Μιχαήλ με τη Λευκοθέου, Συμβολή της Αγίου Προκοπίου με τη Γρίβα Διγενή, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

11:00 π.μ. | Εκκίνηση Ατομικού Δρόμου 5χλμ. & Εταιρικού Δρόμου 5χλμ.

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Συμβολή λεωφόρων Γρίβα Διγενή & 28ης Οκτωβρίου, Φώτα Τροχαίας Μετοχίου Κύκκου, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

12:00 π.μ. | Εκκίνηση Δρόμου 1χλμ.

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Φώτα Τροχαίας Hilton Park, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Μεγάλοι Χορηγοί

Deloitte Primetel Dixan

Υποστηρικτής αγώνα Landas Colour

Χορηγοί

NexTech, Printco Cassoulides, RCB, Universal Life, Loutsios Group, Holland & Barrett, Somat, ACS Courier

Περισσότερες πληροφορίες στο www.runasone.eu ή τηλεφωνικώς στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στους αριθμούς 22793728 και 22442878.

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου τρέχουμε για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας!

X