'Ελα και εσύ στο Head Shave Challenge Day 2019 και κόψε τα μαλλιά ή τo γένι σου … για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου συνδιοργανώνουν το «Head Shave Challenge Day 2019» και «προκαλούν» όλο τον κόσμο για ένα αλλιώτικο κούρεμα! Ένα κούρεμα που αξίζει…για τη ζωή!

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στα πλαίσια του νέου στρατηγικού του στόχου, η λειτουργίας ενός ολοκληρωμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου διαγνωστικής παιδοογκολογίας, το «Κέντρο Παιδικού Καρκίνου». και το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου πιστό στη δέσμευσή του να κρατά τις οικογένειες μαζί κατά την περίοδο ασθενείας του παιδιού τους, παράλληλα με την ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House στην Κύπρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Η φετινή διοργάνωση του “Head Shave Challenge Day 2019”, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, στο Komanetsi Aquatic and Fitness Center (15:00-19:00) και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου.

Έλα κι εσύ να κόψεις τα μαλλιά ή να ξυρίσεις το γένι σου και ενίσχυσε την προσπάθειά τους! Φτιάξε τη δική σου ομάδα στήριξης (με φίλους, συναδέλφους κλτ.) και έλα με το ποσό που θα μαζέψεις (υπάρχουν διαθέσιμα κουπόνια των €5) και ελάτε όλοι μαζί να σε κουρέψουμε ή ελάτε όλοι μαζί να κουρευτείτε με ελάχιστο ποσό εισφοράς €10.

Τα μαλλιά που το μέγεθος τους ξεπερνά τα 30 εκ. θα μαζεύονται για να σταλούν στον οργανισμό Wigs For Kids, που συνεργάζεται το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη κατασκευή περουκών προκειμένου να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Πληροφορίες & Συμμετοχές: 22210858 ή 95119565 και στο info@karaiskakio.org.cy

Μέγας Χορηγός:  Komanetsi Aquatic and Fitness Center

Στηρίζουν: AWOL, music.net.cy, R&Z Hair and Beauty Techniques, GS Family Hair Salon, George of London, Cablenet και το Intercollege.

FACEBOOK EVENT

X