Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας για την επαναλειτουργία του Komanetsi Aquatic and Fitness Center όλα τα μέλη θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή “My Fitness Trainer” στα κινητά τους τηλέφωνα.

This post is also available in: English (Αγγλικα)

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας για την επαναλειτουργία του Komanetsi Aquatic and Fitness Center όλα τα μέλη θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή “My Fitness Trainer” στα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό θα σας επιτρέψει την γρήγορη και ασφαλή προκράτηση των επισκέψεων σας στο χώρο μας για να μπορείτε να συμμετέχετε στα ομαδικά προγράμματα ή στους χώρους εκγύμνασης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΒΗΜΑ 1

Πραγματοποιήστε την εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά από το App Store ή το Google Play πατώντας σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους (πρέπει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή).

ΒΗΜΑ 2

Αφού εγκαταστήσετε και ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο, εισαγάγετε τους κωδικούς σύνδεσης που έχετε λάβει μέσω email ή sms από το komanetsi@komanetsi.com (εάν δεν έχετε λάβει τους κωδικούς σύνδεσης, στείλτε μας μέσω email το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο info@komanetsi.com).

 

ΒΗΜΑ 3

Πατήστε το κουμπί “Register” που θα σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα της εφαρμογής και τέλος πατήστε το κουμπί “Log in”.

 

X