gym page

 • Τάξεις Ομαδικών Προγραμμάτων

  cxworx bannerLESMILLSCXWORX
  To 
  πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών προσφέρει αποτελεσματική εκγύμναση των κοιλιακών και των μυών του κορμού. Βελτιώνει τη λειτουργική δύναμη του σώματος για grade my essay τη επίτευξη καλύτερης ισορροπίας, κινητικότητας και αποτροπή τραυματισμών και κακώσεων που σχετίζονται με τη στήριξη του σώματος.

  RPM
  Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει. Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγopa.Poδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησής σας σε βάθος χρόνου.
  bodypump banner LESMILLS BODYPUMP
  Είναι μια επαναστατική μέθοδος προπόνησης χρησιμοποιώντας μπάρες με προσαρτιζόμενα κιλά
  bodybalance bannerLESMILLS BODYBALANCE
  Είναι ένα πρόγραμμα που το ζέσταμα γίνεται με ασκήσεις tai chi, το κύριο μέρος με Yoga και ακολούθως ενδυνάμωση κοιλιακών και ραχιαίων χρησιμοποιώντας τη μέθοδο PILATES YOGA.
  tabata bannerTABATA
  μέθοδος Ταπάτα custom essay service είναι είδος διαλειμματικής προπόνησης. Μειώνει το σωματικό λίπος και βελτιώνει αντοχή, τη μυική δύναμη και την ευλυγισία
  pilates bannerPILATES
  Είναι η άσκηση που συνδυάζει τη μυική δύναμη και την ελαστικότητα ισομερώς σ’ όλο το σώμα. Βελτιώνει τη δύναμη και ισορροπία. Δυναμώνει και τονώνει τους κοιλιακούς και την πλάτη.
  grit series bannerLES MILLS GRIT SERIES
  Aερόβια άσκηση συνδυάζοντας ασκήσεις καράτε, μπόξ, tai chi και Κickboxing
  kykliki askisi bannerΚΥΚΛΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
  Είναι διαλειμματική προπόνηση 45 λεπτών,  για ολόκληρο το σώμα (πρόγραμμα υψηλής έντασης με τη χρήση ειδικού παλμογράφου ώστε να γίνεται ελέγχος της καρδιακής συχνότητα και της συνολικής καύσης θερμίδων!
  ZUMBA
  Η zumba αποτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία από αερόμπικ και χορούς. Στις χορογραφίες ενσωματώνονται στοιχεία από: χιπ χοπ, σάμπα, σάλσα, μάμπο, πολεμικές τέχνες, λάτιν ακόμα και χορό της κοιλιάς και Bollywood.sprint 30

  LES MILLS SPRINT™
  Η προπόνηση LES MILLS SPRINT™ είναι μια 30-λέπτη προπόνηση υψηλής έντασης (High-Intensity Interval Training HIIT) , με τη χρήση ποδηλάτων εσωτερικού χώρου για να πετύχουμε γρήγορα αποτελέσματα. 
  Είναι ένας γρήγορος και σκληρός τύπος προπόνησης που μας δίνει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα χωρίς επιβάρυνση στις αρθρώσεις.

   

  BODYCOMBAT
  To πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες ,χωρίς επαφή και συνδυάζει όλες τις πολεμικές τέχνες σε ένα αερόβιο πρόγραμμα που μπορείς να κάψεις μεχρι και 740 θερμίδες . Karate, boxing, taekwondo, tai chi, Kung Fu και Muay thai, γροθιές, κλοτσιές και δυναμικές κινήσεις θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το στρες και να νιώσεις σαν πρωταθλητής.

  HIP HOP
  Το hip hop είναι μία τελεια ταξη για Παιδιά 6-13 χρόνων. Ειναι χορός που χορεύεται και σε πάρτυ, συνδυάζοντας γρήγορες, δυναμικές και γειωμένες κινήσεις με ρυθμό και χιουμοριστική διάθεση. Κυρίως ενδυναμώνει το σώμα, ανεβάζοντας την ενέργεια και το κέφι στα ύψη!

 • Πρόγραμμα Γυμναστηρίου
 • Κανονισμοί Γυμναστηρίου

  • Χρησιμοποιείτε την προσωπική σας ΠΕΤΣΕΤΑ σε όλα τα μηχανήματα .
  • Φοράτε αθλητικά παπούτσια και κάλτσες .
  • Χρησιμοποιείτε αποσμητικό σώματος .
  • Τοποθετείτε τα βάρη στη θέση τους.
  • Μην ξεκουράζεστε στα μηχανήματα μετά το τέλος της άσκησης.
  • Αποφεύγετε τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της γύμνασης σας .
  • Παιδιά κάτω των 15 ετών απαγορεύετε να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο.
  •  Σε περίπτωση προβλήματος αναφέρετε το άμεσα στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου.
  • Διατηρείτε τους χώρους καθαρούς.
  • Αν σκοπεύετε να χαλαρώσετε στην  σάουνα-τζιακούζι-ατμόλουτρο-χαλαρωτική πισίνα πρέπει να φορέσετε μαγιό και παντόφλες για να προχωρήσετε στα ντούς για να κάνετε μπάνιο με σαπούνι.

 • Λιπομετρήσεις
  Η λιπομέτρηση γίνεται  με ραντεβού κάθε μήνα δωρεάν. Μαζί με το ραντεβού σας οι εκπαιδευτές σας ετοιμάζουν το προσωπικό σας πρόγραμμα. Στόχος είναι ο έλεγχος του ποσοστού της μυικής μάζας και έλεγχος του ποσοστού λίπους. Επίσης γίνονται εισηγήσεις από τους εκπαιδευτές  για το ποια ομαδικά προγράμματα προσφέρει το γυμναστήριο και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
 • Επιπλέον Υπηρεσίες

  sauna bannerΣΑΟΥΝΑ
  Είναι ξηρή – σουηδική σάουνα. Είναι απαραίτητη η χρήση πετσέτας και απαιτείται ντους προτού χρησιμοποιείσετε άλλες υπηρεσίες.
  jacuzzi bannerJACUZZI
  Είναι σε θερμοκρασία 36-37 βαθμούς και ανακυκλώνεται κάθε 7 λεπτά.
   steam bath bannerΑΤΜΟΛΟΥΤΡΟ
  Είναι σε θερμοκρασία 43 βαθμούς . Βάζουμε πετσέτα και καθόμαστε και ξεπλενόμαστε για να προχωρήσουμε κάπου αλλού.
  xalarotiki pisina bannerΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ
  Πισίνα για χαλάρωμα μετά την γυμναστική σας. Είναι στους 31-32 βαθμούς. ΄Εχει waterjet που εκτοξεύουν νερό στο πάνω μέρος του σώματος.  Έχει άλλα waterjets για τη μέση και 2 jet μανιτάρια που εκτοξεύουν νερό κάτω από τα πόδια. Επίσης υπάρχουν και water jet για τα γόνατα. Όταν τελειώνετε από το γυμναστήριο και σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις πισίνες χαλάρωσεις να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν κλειστά και ανοικτά ντους αντρών και γυναικών. Είναι απαραίτητο πριν εισέθλει κάποιος στην πισίνα να πλύνει  το σώμα με σαπούνι.

 • Events

Pain is weakness leaving the body |  When it starts to hurt, that's when the set starts.